Ostatni czas to liczne eksperymenty z mąką amarantusową i muszę przyznać, że jest całkiem smaczna. Wygląda…
Czytaj dalejTrochę się zagubiłam w akcji i chwilę mnie tu nie było, ale kilka miłych wiadomości…
Czytaj dalejPrenzlauer Berg ma swoją nową perełkę - Friedl Rösterei & Kekse. Może wam się wydawać, że…
Czytaj dalejZnajoma, a może po imieniu, bo pewnie ją znacie - Magda z Career Break, napisała…
Czytaj dalejMam tendęcję do spotykania niesamowitych ludzi w moim życiu. Jednym z nich jest Erin. Dziewczyna…
Czytaj dalejJem pokrzywy. Kto by pomyślał. Moje dzieciństwo było nimi wypełnione, ale raczej nie w posiłkach.…
Czytaj dalejPonoć przy pierwszym dziecku kupuje się zmywarkę, a przy drugim zatrudnia pomoc. Coś w tym…
Czytaj dalejMargaridę poznałam przez Sandę w trakcie mojego pobytu w Lizbonie. Margarida pokazywała nam naczynia, które…
Czytaj dalejMoje mieszkanie stało się moim prywatnym małym światem, w którym żyję. Gdyby dostarczano mi codziennie świeże…
Czytaj dalejLizbona zapiera dech w piersi ze względu na unikalną architekturę oraz pagórkowaty teren. Spędziliśmy tam…
Czytaj dalej