Odpowiedz
Podoba wam się nazwa? Według mnie jest wyjątkowo urocza i stała się głównym powodem do upieczenia tego chleba. Drugim jest
Podoba wam się nazwa? Według mnie jest wyjątkowo urocza i stała się głównym powodem do upieczenia tego chleba. Drugim jest miłość do cynamonu. Nie jest to prawdopodobnie poprawna wersja, bo nie użyłam mąki chlebowej. Ale i tak było wyjątkowo smacznie. Możecie podać go samego, w akompaniamencie śmietankowego serka lub czegokolwiek sobie zażyczycie. A jeśli marzy wam się jakaś ciekawa, oryginalna polewa, zajrzyjcie na oryginalny przepis.
Smacznego, Marta
14 komentarzy
genialny! uwielbiam cynamon więc na pewno spróbuje!;)
Nie potrafię się dopatrzeć związku z małpą, ale skład zachęcający;)
Sama nazwa do mnie nie przemawia, ale lista składników i Twoje zdjęcia już tak. Chyba sobie upiekę 🙂
Od dawna mam ochote na ten chlebek 🙂 U Ciebie jak zawsze wyglada wspaniale.Pozdrowienia.
jak zawsze piękne zdjęcia 🙂 tak patrzę na niego i patrzę i mam coraz większą ochotę go zjeść 🙂 pozdrawiam 🙂
To taki chlebek na słodko? Skoro małpi to fajnie jeść go z bananami! 😀
Nazwa urocza i wygląda pysznie! Cynamon mówisz – uwielbiam 🙂
fajna nazwa:) i nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje i chętnie bym spróbowała:)
Ps. gotowanie za głosowanie znów trwa!:)
Super przepis i nazwa masz rację – urocza 🙂 Super kolorek! Będę również musiała zrobić MAŁPI CHLEB !
mniam, jest świetny !! z cynamonem <3
przeurocza nazwa, chociaż ciekawe skąd się wzięła.. 😉 ja bym go jadła z masłem orzechowym, o tak 🙂
Co za cudo 🙂 Niby niepozorne, ale coś czuję, że by mi zasmakował.
Jeszcze go nie robiłam.. Dopiero sie przymierzam, ale wyglada rewelacyjnie
Dodaj komentarz
ale pyszności:) mniam mniam:)