Odpowiedz
Mój znajomy, wielki fan dojrzałego awokado, powiedział mi kiedyś, że nie wyobraża sobie bez niego kanapki, bo to naturalne masło.
Mój znajomy, wielki fan dojrzałego awokado, powiedział mi kiedyś, że nie wyobraża sobie bez niego kanapki, bo to naturalne masło. Coś w tym jest. Awokado ma nietypowy smak, jednak jako dodatek do kanapki tworzy doskonałą całość.
Będziesz potrzebować:
- 2 miękkie owoce awokado
- 2 ząbki czosnku
- szczypta soli
- 1 łyżeczka musztardy
Rozgniecione awokado zmieszaj ze zmiażdżonym czosnkiem, po czym połącz z pozostałymi składnikami.
Smacznego, Marta
1 Komentarz
Dodaj komentarz
Awokado na chlebek? Przepyszne! Ja znam je w wersji z cebulką oraz tuńczykiem i przyprawami. Wystarczy utrzeć. Świetne na chlebie razowym, bagietce pełnoziarnistej, albo grzance. Niebo w gębie.