Pasta z Awokado
Przepisy

Pasta z Awokado

Mój znajomy,  wielki fan dojrzałego awokado, powiedział mi kiedyś, że nie wyobraża sobie bez niego kanapki, bo to naturalne masło.

Mój znajomy,  wielki fan dojrzałego awokado, powiedział mi kiedyś, że nie wyobraża sobie bez niego kanapki, bo to naturalne masło. Coś w tym jest. Awokado ma nietypowy smak, jednak jako dodatek do kanapki tworzy doskonałą całość.

Będziesz potrzebować:

  • 2 miękkie owoce awokado
  • 2 ząbki czosnku
  • szczypta soli
  • 1 łyżeczka musztardy

Rozgniecione awokado zmieszaj ze zmiażdżonym czosnkiem, po czym połącz z pozostałymi składnikami.

Smacznego, Marta

1 Komentarz
  • Awokado na chlebek? Przepyszne! Ja znam je w wersji z cebulką oraz tuńczykiem i przyprawami. Wystarczy utrzeć. Świetne na chlebie razowym, bagietce pełnoziarnistej, albo grzance. Niebo w gębie.

  • Dodaj komentarz


    Dziękujemy za Twój komentarz
    Ostatnio na Instagramie
    Ostatnio na Instagramie